fbpx

Despre noi

Home / Despre noi

Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania Ardeal Nord

Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania ARDEAL NORD s-a infiintat la data de 17 Septembrie 2008 prin Incheierea Civila Nr.2296/CC/2008 la Judecatoria Cluj –Napoca, Sectia Civila, Dosar Nr.12633/211/2008.

A.M.S.P.P.R. Ardeal Nord este o asociatie nonguvernamentala, nonprofit, al carei scop este “asigurarea exercitarii libere a asistentei stomatologice pentru binele oamenilor bolnavi precum si promovarea si reprezentarea intereselor membrilor sai in exercitarea in mod liber a profesiunii medicale in sistem privat”. Dorinta noastra este sa venim in intampinarea cerintelor membrilor pentru a le oferi posibilitatea imbogatirii cunostintelor profesionale, teoretice si practice atat prin participarea la cursuri de scurta durata cat si la simpozioane si congrese. Toate manifestarile vor fi creditate EMC de catre CMDR.

Suntem preocupati sa obtinem cat mai multe facilitati pentru colegi atat pe plan local cat si national. Astfel in ultimele luni s-a obtinut renuntarea de catre CASJ Cluj la solicitarea contractului cu OTDM-ul si obtinerea unui pret mai rezonabil pentru arderea deseurilor.

Realizarile Noastre

0% Calitate
+0 Evenimente realizate
+0 Lectori Invitati
+0 Ani de experienta
+0 Clienti fericiti